Wat hebben wij te bieden?

HAPPYSHOOTS@SCHOOL

Kies eens voor een ander soort schoolfotograaf. Of bied ouders een leuk extraatje op het schoolfeest.

Op basis van het aantal kindjes berekenen wij de duur van de fotoshoot. Een schoolfeest is moeilijker in te schatten – dan werken we tot iedereen voor de lens heeft gestaan (variabele uren).

We spreken een uur af waarop we de professionele studio opbouwen (met een witte, grijze of zwarte achtergrond) – tenzij je liever zelf een achtergrond in elkaar steekt.

Een maand na de shoot verschijnen alle foto’s in een online galerij – de ouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Dan krijgt iedereen één maand de tijd om te bestellen.

Twee weken na het afsluiten van het online album berekent HappyShoots de omzet van de fotoshoot. Jij krijgt hiervan 30% commissie om te investeren in toekomstige schoolactiviteiten. ( bij schoolfeesten is dit 10%)


Kinderen, zoals ze zijn

Ons doel is om elk kind mooi op de foto te zetten. Zoals hij of zij is, puur en vol karakter.

Waar we absoluut niét tegenkunnen? Het idee dat het voldoende is om “gewoon een foto” te maken van een kind. Dat het niet uitmaakt hoe hij of zij er op staat. Of nog erger, stereotype foto’s waarbij meisjes lief en jongens stoer worden afgebeeld. Anno 2017 is dat echt not done.

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden, dus die foto moet laten zien wie het kind is. In alle eenvoud en in alle echtheid.

Kwaliteit, geen kwantiteit

Mensen hebben het gehad met kwantiteit en massaproductie. Wij kiezen daarom heel bewust voor een duurzaam programma waar mensen enkel betalen voor de foto’s waar ze blij van worden. Kwalitatieve foto’s die mensen echt een wauw-gevoel geven en die een belangrijke plaats krijgen in hun leven.

Veiligheid, boven alles

Bij HappyShoots bieden we de garantie dat mensen hun digitale foto’s niet kunnen verliezen. Nooit. Dankzij ons georganiseerde archiefsysteem kan de klant sinds 2016 altijd bij ons terecht bij verlies of andere ongevallen.

Foto’s hebben een enorme emotionele waarde, ze zijn belangrijk voor onze klanten. Dus vinden wij het belangrijk om deze service aan te kunnen bieden.


  • Aankoop digitale foto's
  • 25
  • Prijs voor 1 digitaal hogeresolutiebeeld (verstuurd via mail)
  • Voor alle digitale foto’s van jouw gezin in hoge resolutie betaal je 200 euro
  • (hoeveel foto's er in zo'n pakket zitten hangt af van verschillende omstandigheden)
  • Aankoop prints
  • 7
  • De prijzen voor een afdruk van een foto beginnen vanaf 7 euro voor een formaat van 10x15.
  • je bent niet verplicht om een digitale versie aan te kopen wanneer je alleen prints wilt ontvangen (en omgekeerd)
Empty gallery item. Please make sure you have upload image to it or check the short code.