HAPPYSHOOTS@DAYCARE

Gratis fotoshoot in kdv


Een leuke verrassing voor de ouders van je crèchekindjes.

HappyShoots@Daycare zorgt ervoor!

Verras iedereen met een professionele fotoshoot, zonder dat je hier extra werk aan hebt. De shoot zelf is volledig gratis en de beelden zijn vrijblijvend aan te kopen:


crèche/onthaalouders/kinderopvang...

Opvang


Verras de ouders van jouw opvangkindjes met een leuk aandenken.

Op basis van het aantal kindjes (minimum 10), berekenen wij de duur van de fotoshoot. (Voor 20 kindjes zijn we ongeveer 4 uur aanwezig)

We spreken een uur af waarop we de professionele studio opbouwen (met een witte, grijze of zwarte achtergrond) – tenzij je liever zelf een achtergrond in elkaar steekt.

Een week na de shoot verschijnen alle foto’s in een online galerij – de ouders worden hiervan op de hoogte gebracht via mail door het kinderdagverblijf (met de voorbeeld mail die wij jullie geven). Dan krijgt iedereen twee weken de tijd om te bestellen.

Na twee tot max. drie weken berekent HappyShoots de omzet van de fotoshoot. Jij krijgt hiervan 10% commissie op de rekening gestort.

Tanties Wonderland
"Bedankt voor de prachtige foto's, zelfs van kindjes waarvan ik dacht dat het minder ging zijn, vind ik er nog hele mooie bij! Ik ben enthousiast. Ook van uw snelheid en hoe u te werkt ging."

Tanties Wonderland
't kaboutertje
"We hebben van onze ouders in de peutergroep al heel veel positieve reacties gekregen, ze vinden de foto's allemaal super mooi!"

't kaboutertje
't Eigenwijsje
"Super! We nemen zeker opnieuw contact op volgend jaar!"

't Eigenwijsje
Bollebuik
"De foto's zijn heel prachtig! De ouders waren zeer enthousiast en vonden het resultaat zeer geslaagd.  Aangenaam verrast van het mooie resultaat! Super mooi!"

Bollebuik
De kleine kroontjes
"Wij en de kindjes vonden het geweldig! Bedankt!"

De kleine kroontjes

MAKING PICTURES FROM THE HEART.


Want een foto is meer dan een klik maken …