Uw corporate freelance fotograaf


HappyShoots

HappyShoots is beschikbaar als corporate freelance fotograaf voor thema’s zoals mode, portretten, werken met kinderen, interviews, …

Ziet u als ondernemer een win-winsituatie? Dan horen we het graag. we interesseren ons steeds voor leuke nevenprojecten die ons scherp houden en de creativiteit laten stromen.

De prijzen vind u hier

Hieronder vind u een tweede concept dat wij regelmatig uitbouwen voor familiedagen e.a evenementen op de werkvloer.

HAPPYSHOOTS@HOME 

Business to business


Een professionele fotoshoot op je bedrijfsevenement.
Een leuke verrassing voor de ouders van je crèchekindjes.
Een mooi aandenken voor je collega’s aan het personeelsfeestje.

HappyShoots@work zorgt ervoor!

Verras iedereen met een professionele fotoshoot, zonder dat je hier extra werk aan hebt. Je leest het goed: HappyShoots regelt álles. En jij ontvangt de complimenten.


[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=n0IvbTq4VaE”]

Bedrijf (familiedagen, enz.) 

Zorg voor een leuk aandenken voor je personeel. Én voor een meerwaarde op je evenement.

Op basis van het aantal aanwezige gezinnen, berekenen wij de duur van een fotoshoot.

We spreken een uur af waarop we de professionele studio opbouwen (met een witte, grijze of zwarte achtergrond) – tenzij je liever zelf een achtergrond in elkaar steekt.

Een week na het evenement verschijnen alle foto’s in een online galerij – het personeel wordt hiervan op de hoogte gebracht via mail. Dan krijgt iedereen één week de tijd om te bestellen.

Na twee weken berekent HappyShoots de omzet van het evenement. Als bedrijfsleider krijg je hiervan 10% om jouw personeel extra mee in de bloemetjes te zetten of om te spenderen aan een volgend event.

Crèche/opvang/onthaalouder

Verras de ouders van jouw opvangkindjes met een leuk aandenken.

Op basis van het aantal kindjes (minimum 10), berekenen wij de duur van de fotoshoot.

We spreken een uur af waarop we de professionele studio opbouwen (met een witte, grijze of zwarte achtergrond) – tenzij je liever zelf een achtergrond in elkaar steekt.

Een week na de shoot verschijnen alle foto’s in een online galerij – de ouders worden hiervan op de hoogte gebracht via mail. Dan krijgt iedereen één week de tijd om te bestellen.

Na twee weken berekent HappyShoots de omzet van de fotoshoot. Jij krijgt hiervan 10% commissie om bijvoorbeeld extra fotoboeken aan te kopen voor de kinderopvang.

Winkel 

Ga voor een leuke manier van promotie voeren. Ideaal bij de opening van een nieuwe winkel of voor de dag van de klant.

We werken met time slots waarvoor klanten zich kunnen inschrijven. Zo weten we of we een halve of hele dag aanwezig moeten zijn.

We spreken een uur af waarop we de professionele studio opbouwen met witte, grijze of zwarte achtergrond (nodige ruimte: 2,5 op 2,5 meter) – tenzij je liever zelf een achtergrond in elkaar steekt.

Een week na de shoot verschijnen alle foto’s in een online galerij – de aanwezigen worden hiervan op de hoogte gebracht via mail. Dan krijgt iedereen één week de tijd om te bestellen.

Bij winkels gaan we uit van wederzijdse promotie. Hier krijgt de organisator dus geen 10% commissie.

MAKING PICTURES FROM THE HEART.


Want een foto is meer dan een klik maken …