studio / locatie fotografie

Niels & Lucie


Op zoek naar vernieuwing .. Naar warme fotografie , waar mensen centraal staan

Niels & Lucie spitsten zich vooral toe op themashoots en HappyShoots@home/work maar ook op gezinsreportages, communie- en huwelijksreportages .

Benieuwd naar meer?

Themashoots

Hier slaat onze verbeelding volledig op hol. Denk aan originele fotoshoots met paarden en uilen, shoots in de sprookjesachtige setting van Alice in Wonderland of in de warmste kerst(kaart)sferen.

HappyShoots@home/work

Niels komt langs met zijn fotostudio bij jou thuis of op het werk. Je maakt er een gezellige dag van met vrienden, collega’s, buren of kennissen met kindjes. Jij zorgt voor de relaxte sfeer. Wij zorgen voor attributen en een neutrale achtergrond – tenzij je zelf graag een zotte achtergrond in elkaar knutselt.

Gezinsreportage

Een echte, pure, ongedwongen fotoreportage van jouw gezin: op locatie, in de studio, bij jou thuis of in een andere vertrouwde omgeving. Niets moet, alles mag – wij staan open elk creatief idee.

Portretfotografie

Een portret in de studio of op locatie waarbij we de vorm van jouw gezicht mooi naar voren laten komen met het juiste licht. Daar teken je voor bij ons.

Familiereportage

Een te gekke fotoshoot met de hele familie. Dit gebeurt op locatie zodat jullie op beeld staan zoals jullie zijn – niet stijf naast elkaar in een zeteltje. Een heerlijke herinnering waar je nog jaren plezier aan beleeft.

Huwelijksreportages

Een gevoel neerzetten in een beeld. Ruw, spontaan en ongedwongen. Dat is de huwelijksfotografie waarvoor je kiest.