Thema – Shoots

We laten onze verbeelding volledig losgaan .
Hier wordt alles op alles gegaan en organiseren we super orginelefotoshoots met paarden , uilen , in thema Alice in wonderland , Kerstthema’s voor TOPkerstkaartjes , you name it !

Homeshoots

Wij komen langs bij jullie thuis , er wordt een gezellige dag georganiseerd met al jullie vrienden , collega’s buren en kennissen met kindjes . De studio wordt meegenomen of je zet zelf een te gekke achtergrond klaar ! Daarna gaan we helemaal relaxed aan het werk !

Gezinsreportages

Gezinsreportages gaan door op locatie of in studio , maar dit kan ook bij jullie thuis in vertrouwde omgeving !
Alles kan en niets moet , héél ongedwongen , zoals jullie echt zijn . Heb je een ander idee ? deel dat gerust ! Wij staan open voor creatieve ideeën .

Portretfotografie

Een portret in studio , waar we met een verfijnd oog kijken naar de vorm van je gezicht en het licht uitspelen zodat je het mooist naar voor komt ? Dat is wat wij doen .
maar ook op locatie is het mogelijk om een portret te nemen , daar maken we gebruik van het aanwezige licht en omgeving om jou die extra boost te geven die je nodig hebt in je portret .

Familiereportage

Wil je een te gekke fotoshoot met je gehele familie ? Zeker doen want voor je het weet heb je spijt dat je dit nooit gedaan hebt . Dit gaat sowieso door op locatie , omdat we jullie willen fotograferen zoals jullie echt zijn en niet stijf in een zeteltje naast elkaar !

Huwelijksreportages

Wij houden van spontane huwelijksfotografie. Neem gerust met ons contact op en dan horen we graag hoe jullie droomdag eruit zal zien.

We are world class team making pictures from the heart !


Omdat foto’s zoveel meer zijn dan iets vastleggen ..