EEN GEZELLIGE, PROFESSIONELE FOTOSHOOT MET BEVRIENDE GEZINNEN BIJ JOU THUIS. DAT IS HAPPYSHOOTS@HOME.

happyshoots

@home

Geniet samen van een tof moment met vrienden of familie, collega’s of buren … én een fotograaf aan huis die er speciaal voor jullie een professionele fotostudio installeert.

HappyShoots@home bij jou thuis? Zo gaat dat:

  • Je nodigt bevriende gezinnen uit.
  • Je voorziet hapjes en drankjes.
  • Je krijgt 10% van de dagomzet.
  • er is minstens 1 kind per gezin aanwezig (-18)

Extra info en voorwaarden

Als gastgezin nodig je minstens drie andere gezinnen uit voor een gezellige dag – er moeten dus minimum vier gezinnen (met één of meer kinderen van -18 jaar) aanwezig zijn. Ik zet een fotostudio op bij jou thuis en roept elk gezin/gezinslid voor zijn lens (5 à 10 minuten per gezin).

Na de shoot kiest iedereen (op de laptop) welke fotoproducten hij wil kopen: van digitale beelden tot prints, canvassen, stoefboekjes en meer – wij brengen van alles voorbeelden mee. De gastheer/vrouw krijgt 10% van wat er die dag wordt besteld – vrij te besteden bij HappyShoots. Let op: nabestellingen tellen niet mee voor de 10%.

Wil je een shoot aflassen? Doe dit zeker twee weken op voorhand. Anders verlies je jouw voorschot van 50 euro. Zijn er minder dan vier gezinnen aanwezig? Ook dan gaat de shoot niet door en wordt jouw voorschot ingetrokken.

Binnen een straal van 30 km (te rekenen vanaf Rooigemlaan 44 in Gent), betaal je geen kilometervergoeding. Wie verder woont, betaalt 50 cent per kilometer (heen en terug) – dit gaat automatisch van de organisator zijn budget.

Iedereen wordt blij van HappyShoots@home

Het is gezellig, leuk en ideaal voor wie de stap naar een fotograaf anders te groot vindt. De genodigden zijn eens de deur uit en de gastheer/vrouw houdt er een waardevol cadeautje aan over. Iedereen blij dus!

Je hebt bovendien niet veel nodig: een vrije ruimte van 3 op 3 meter volstaat voor onze professionele studio – we kunnen altijd wat meubels verschuiven. Wij voorzien ook attributen om de shoot op te fleuren. Creëer je graag een eigen achtergrond (die van ons is wit, grijs of zwart)? Doe gerust jouw ding! Al blijft het studiofotografie. Voor locatiefotografie moet je een ander soort fotoshoot boeken.

Extra tips 

Maak een evenement aan op Facebook. Zo bereik je veel vrienden en zie je direct hoeveel mensen er komen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd – en hoe meer budget voor de gastheer/vrouw.

Zet kleine kindjes eerst voor de lens. Die zijn het snelst moe.

Laat de kinderen al eens snuisteren in onze verrassingsbak. Zeker kindjes die wat meer tijd nodig hebben om los te komen.

Plan gezinsfoto’s in het begin van de shoot, als iedereen er nog zin in heeft. Zo heb je het meeste kans op een leuke foto.

Smaakt het naar meer?

Dan is een fotoreportage misschien iets voor jou: puur, intiem en ongedwongen – thuis of op locatie. Die kan je ook altijd boeken!

Bedrijven

HappyShoots komt ook met haar professionele fotostudio naar jouw bedrijf. Ontdek hier waarom dat interessant kan zijn.